Vrouw wil kinderen van haar 61 jaar oudere man: ‘Hij is altijd actief’

stelletjejpeg

Een 24-jarige dame, Miracle Pogue uit Starkville, Mississippi, VS, liep zonder rekening te houden met het leeftijdsverschil van 61 jaar tussen hen door het gangpad met haar 85-jarige minnaar, Charles Pogue.

Charles, een voormalige makelaar en gepensioneerde, ontmoette zijn jonge geliefde in 2019 bij een wasserette, waar hun vriendschap begon.

Nadat Charles zijn gevoelens had toegegeven, vroeg hij Miracle in februari 2020 uiteindelijk ten huwelijk en ze trouwden in juli 2022.

Miracle heeft de wens geuit om twee kinderen te krijgen met Charles, in de hoop een nieuwe generatie te verwelkomen voor de tachtigjarige die momenteel geen kinderen heeft.

In een interview gepubliceerd door Daily Mail onthulde Miracle, van Nigeriaanse afkomst, dat ze wist dat Charles ouder was toen hun vriendschap begon, maar zijn exacte leeftijd niet kende.

Ze voegde eraan toe dat toen ze zijn exacte leeftijd ontdekte, ze al gevoelens voor hem had, en zei: ”Toen ik erachter kwam dat ik te diep zat, was het een paar maanden geleden en had ik al gevoelens voor hem. Hij was mijn baby en hij ging nergens heen.”

Verder zei ze: ”Daar kwam ik in gesprek achter toen we elkaar onze geboortedatum vroegen en hij zei dat hij in 1937 was geboren.

”Ik heb zijn leeftijd nooit eens vastgesteld, we wilden gewoon zien hoe het ging.’Het maakt me niet uit of hij 100 of 55 is,

zei Miracle: ”ik vind hem leuk voor hem. Ik dacht dat hij misschien 60 of 70 was omdat hij er zo goed uitziet. Hij is altijd actief en actief…”

De 45-jarige moeder van Miracle, Tamika Phillips, en haar 72-jarige opa, Joe Brown, hebben hun relatie vanaf het begin gesteund nadat ze hadden gezien hoe gelukkig Charles haar maakte,

maar haar 47-jarige vader, Kareem Phillips, was moeilijker te overtuigen. Naast dat mensen hen in het openbaar verwarren met een vader en dochter, krijgt Miracle negatieve aandacht van trollen. Ze staat bekend als @mnigeria98 op TikTok.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven