Wendy van Hout geeft nieuws over stiefzoon Mark Gillis!

WhatsApp Image 2024 07 10 at 094713jpeg

Er is onlangs gemeld dat Mark Gillis momenteel al tien dagen op de intensive care verblijft en nog altijd vecht voor zijn leven.

De stiefmoeder van Mark, Wendy van Hout, deelt haar gevoelens via Instagram en benadrukt dat er nog veel onzekerheid heerst.

Vraagtekens bij berichtgeving Wendy van Hout: ‘bedankt voor je begrip’

Vijf dagen geleden werd bekend dat Mark sinds vrijdag 28 juni in het ziekenhuis ligt. Aanvankelijk was het onduidelijk wat er aan de hand was, maar uiteindelijk bleek hij een longontsteking te hebben.

Volgens geruchten is ook Mark Gillis gelukkig in de liefde: Dit is de knappe blondine!

In het ziekenhuis ontwikkelde hij ook nog een tweede longontsteking. Zijn vader, Peter Gillis, heeft aangegeven dat de situatie zeer zorgelijk is.

Mark wordt in een kunstmatige coma gebracht om zijn lichaam rust te geven en de antibiotica effectief te laten werken, volgens de artsen.

Geruchten wijzen op geluk in de liefde voor Mark Gillis: Dit is zijn prachtige partner!

De familie Gillis, hoewel ze rust wil, voelt de noodzaak om updates te delen vanwege speculaties en onjuiste informatie die circuleert.

Officieel bevestigd: Groot nieuws voor Peter Gillis en zijn gezin!

Websites verspreiden schokkende en ongegronde verhalen, zoals beweren dat de artsen Mark niet meer kunnen laten ontwaken en dat de familie zou overwegen om de behandeling te staken.

Er wordt gespeculeerd over het liefdesgeluk van Mark Gillis: Maak kennis met zijn charmante partner!

Dergelijke berichten zijn niet alleen ongefundeerd, maar ook schadelijk. Peter Gillis heeft gisteren een update gedeeld via Instagram.

Video vanaf vakantiepark Prinsenmeer zorgt voor rillingen: Dit zet mensen aan het denken!

Mark deelt wat er precies met hem aan de hand is en hoe zijn huidige situatie is. De hoop van de familie is dat deze informatie wat kalmte kan brengen en de speculaties kan doen stoppen.

Peter reageert op het nieuwste gerucht dat door de wandelgangen gaat: ‘allemaal afgunst’

“Er is gestart met een andere antibiotica kuur en eindelijk beginnen de ontstekingswaarden en koorts te dalen en andere waarden de goede kant op te gaan. We waren enorm verrast en blij toen Mark vandaag zijn ogen even opende.”

Volgens geruchten is ook Mark Gillis gelukkig in de liefde: Dit is de knappe blondine!

”Langzaam hopen we dat dit het begin is van een verbetering. De vooruitzichten zijn gunstig als het op deze manier voortgaat, maar nog steeds onzeker.”

Volgens geruchten is ook Mark Gillis gelukkig in de liefde: Dit is de knappe blondine!

Vanuit Instagram laat Wendy van Hout nu van zich horen. Ze roemt de dokters voor de zorg die Mark ontvangt en.

Meer goed nieuws is gedeeld.

In de schijnwerpers: Alles wat je wil weten en nog niet weet over Wendy van Hout!

”De laatste behandeling lijkt gelukkig aan te slaan en de ontstekingswaarden en koorts zijn aan het zakken. We zijn voor het eerst hoopvol, maar het is nog heel onzeker. Bedankt voor alle lieve berichten en de rust die ons als familie wordt gegund.”

1. De familie moet wel maar er veel verzinsel rond gaan op websites.
2. Wendy van Hout deelt meer nieuws met de buitenwereld.
3. Wensen familie Gillis heel veel sterkte en kracht.
4. Dit is toch echt wel een nachtmerrie…
5. Wendy plaatst een update op haar social media kanaal.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven