Zoon Martijn Krabbe geeft nieuws over zijn vader: ‘Dit wil hij dat mensen weten’

WhatsApp Image 2024 07 10 at 100115jpeg

Er werd in maart bekend gemaakt dat Martijn Krabbé ziek is. Zijn zoon Bickel heeft onlangs aan Shownieuws een update gegeven over de situatie.

Volgens Bickel gaat het redelijk goed met zijn vader. ”Hij wil zelf niet veel zeggen over zijn gezondheidstoestand, dus dat respecteer ik ook.”

Martijn Krabbe ernstig ziek: ‘Voor mijn gezin is dit het moeilijkst’

”Alles wat hij wil delen, staat in zijn Instagram-post. We hebben steun aan elkaar, zien elkaar regelmatig en praten veel. Over het algemeen gaat het prima.”

”Het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen om hem geven, bezorgd zijn en reageren. Er zijn zeker mooie reacties langsgekomen”, zo sluit Bickel af.

Martijn Krabbé misdraagt zich volledig in winkel

Recent deelde Martijn op zijn Instagram-account: De eerste resultaten van mijn scans zijn binnen en die zien er zowaar goed uit.

Martijn Krabbé misdraagt zich volledig in winkel

Martijn gaf aan: Het lijkt erop dat ik vooralsnog veel geluk heb en eigenlijk dankbaar moet zijn. Laat ik het zo zeggen; het had veel erger kunnen zijn. Maar het is nog te vroeg om te zeggen wat er nu eigenlijk aan de hand is.

Martijn Krabbé misdraagt zich volledig in winkel

Martijn benadrukte: Mijn ziekte is mijn intimiteit op dit moment en dat blijft het liefst zo lang mogelijk. Ik hoop dat jullie dat begrijpen.

1. Zijn zoon komt met een langverwachte update:
2. Bickel Krabbe laat weten hoe het met zijn vader gaat:
3. Zoon Martijn geeft langverwachte update over zijn vader.
4. Hij is dankbaar dat zijn vader zoveel steun krijgt.
5. Bickel geeft een update over de gezondheid van zijn vader.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven