Krantenartikel over iets dat Joost Klein is overkomen

jjjpg

Er is een nieuwe kijk op de zaak van Joost Klein geïntroduceerd door de Zweedse krant Aftonbladet, die verschilt van eerdere verhalen die zijn gepubliceerd door AvroTros.


Volgens Aftonbladet was er een incident met een jonge fotografe wiens camera beschadigd raakte door het handelen van Klein.


Een zeer betrouwbare, anonieme bron volgens Aftonbladet beschreef het gedrag van Klein als “zeer agressief”, een gevoel dat door meerdere getuigen werd gedeeld.


Verdere details uit de Zweedse publicatie onthulden dat de fotografe deel uitmaakte van het productieteam. “Er is haar hulp en ondersteuning aangeboden, en ze is naar verluidt behoorlijk aangedaan door het incident”, aldus de bron.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

De bron meldde dat de European Broadcasting Union (EBU) het incident serieus genoeg nam om passende maatregelen te nemen.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

In de nasleep van Klein’s optreden in de halve finale op donderdag, vond het incident plaats volgens Aftonbladet.


Ooggetuigen in de buurt van het podium ervoeren Klein’s gedrag als storend en aanstootgevend.


Dit leidde tot schade aan de camera van de fotografe, wat het verhaal verder complex maakte.


Dit verhaal werpt een nieuw licht op de kwestie….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven